Er was eens.. Een festival, vol met prinsessen, monsters en buurvrouwen!

Drie dagen, drie voorstellingen en heel veel feest!

Op 3, 4 en 5 maart staat het Ostade A' dam, helemaal in het teken van Het Kleine Theater. Drie dagen lang zal het Ostade A'dam omgetoverd worden tot een feestelijk sprookjes festijn. 
Elke dag een andere voorstelling, met aansluitend leuke extra's. 

Het Kleine Theater Festival

4 Mrt - 11 & 15:00 uur: Blauwe Billenmonster

3 Mrt - 11 & 15:00 uur: Buurvrouw en Buurvrouw

Rapunzel is een mooi en eenzaam meisje. Ze zit al haar hele leven lang opgesloten in een toren. Ze heeft nog nooit een mens gezien, behalve Petemoei, die haar heeft opgesloten, maar met veel liefde voor haar zorgt.

Op een dag echter ontdekt Rapunzel, dat er een deurtje in haar toren zit.. ze kan eruit!  Ze verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in. 

Klik hier om kaarten te kopen

 

 

5 Mrt - 16:00 uur: Rapunzel

Hannie en Pannie zijn al heel lang vriendinnen. Ze weten alles van het Blauwe Billenmonster, die  alleen tevoorschijn komt bij halfvolle maan en als er duizend sterren staan. En dat is vanavond. 

Ze logeren bij elkaar en hebben alles tot in de puntjes voorbereid.  
Ze hoeven alleen nog maar te wachten tot hij verschijnt.
En ze mogen natuurlijk niet in slaap vallen. 

Klik hier om kaarten te kopen

 

 

Geïnspireerd op de beroemde naast elkaar wonende klussers. In dit geval wordt er echter niet geklust met hamers en spijkers,

Maar met strijkbouten, stofzuigersnoeren, bergen was en ander vrouwelijk gerotzooi. Ook in Buurvrouw en Buurvrouw gaat er natuurlijk van alles mis. Maar voor de buurvrouwen is niets een probleem, alles is een uitdaging!
Ook al zit het tegen, samen komen ze er wel uit.

Klik hier om kaarten te kopen