Op drie dagen speelt Het Kleine Theater drie voorstellingen!

Op 2, 3 en 4 maart zal het Ostade A'dam omgetoverd worden tot een feestelijk sprookjes festijn. Elke dag een andere voorstelling, met aansluitend leuke extra's. 

Het Kleine Theater Festival 2018

3 Mrt - 11 & 15:00 uur: Blauwe Billenmonster

2 Mrt - 11 & 15:00 uur: Roodkapje

Hans en Grietje zijn verdwaald in het bos.

Hans heeft een boek bij zich: Hans en Grietje. Hij heeft het gevonden in vaders kast. Grietje mag het niet lezen van Hans. Ze doet het stiekem toch! Als ze leest dat ze de volgende dag naar de heks gaan, verandert ze het verhaal. Ze vindt heksen namelijk maar suf, met zo'n kromme neus.

Ze verandert de heks.. in een grappige heks met dikke billen, die van feestjes houdt! Met alle gevolgen van dien.

Klik hier om kaarten te kopen

 

 

4 Mrt - 11 & 15:00 uur: Hans en Grietje

Hannie en Pannie zijn al heel lang vriendinnen. Ze weten alles van het Blauwe Billenmonster, die  alleen tevoorschijn komt bij halfvolle maan en als er duizend sterren staan. En dat is vanavond. 

Ze logeren bij elkaar en hebben alles tot in de puntjes voorbereid.  
Ze hoeven alleen nog maar te wachten tot hij verschijnt.
En ze mogen natuurlijk niet in slaap vallen. 

Klik hier om kaarten te kopen

 

 

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal, de wolf die haar en haar oma opeet.  Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad.

Tot groot verdriet van de Wolf.  Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Uiteindelijk mist ze de Wolf. Had ze maar nooit een ander pad gekozen.

Klik hier om kaarten te kopen