Anke Engels

en

Vimala Nijenhuis

Hallo,

Wij zijn Vimala en Anke, allebei actrice.

Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn we in 2011 ons eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.

We maken  regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor (groot)ouders.  En alles wat daartussen in zit.

Wij vertellen verhalen op de meest ambachtelijke manier.  Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages.  Sprookjes waar we onze eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Theatervoorstellingen voor het hele gezin.

Dat is Het Kleine Theater!

  
 
 
Ons team bestaat uit:  
Artistieke leiding: Anke Engels en Vimala Nijenhuis
Zakelijke leiding: Karin van den Berg

Spel:

Anke Engels, Vimala Nijenhuis, Annemarie van Haren, Bengt Kropmans, Florin Negreanu, Lotte Vogel, Nina van Koppen en Rosa Evans-Knaup
Regie adviezen: Vincent Rietveld, Mischa Ardon en Rosa Peters
Publiciteit: Marjan van Oostrum 
Geluidsontwerp: Richard Hakkenes
Bestuur: Helen de Zwart, Arthur Pont, Anjali Taneja en Cornelie van Holthe
Fotografie:

Dorien Grötzinger

Illustrator: Mari√ętte Ciggaar
Decordoeken: April Bergvik

 

Het maken en spelen van de voorstellingen van Het Kleine Theater kost veel tijd, energie en geld waar we best wel wat steun bij kunnen gebruiken. 

DONEER

Om nieuwe voorstellingen te maken, decors te bouwen, kostuums te kopen, affiches te laten drukken, de auto te laten rijden, en al die dingen te regelen, kopen, huren, die er nodig zijn hebben we geld nodig. We doen heel veel zelf, met hulp van anderen, om het allemaal zo goedkoop mogelijk te doen, maar toch kosten dingen wel geld.

Mocht je het leuk vinden wat Het Kleine Theater doet en ons willen steunen met een bijdrage, dan zouden we dat heel fijn vinden. Ieder bedrag, hoe klein ook, is welkom. Iedere maand, ieder jaar, eenmalig, het maakt niet uit, we zijn overal blij mee. Ons rekeningnummer is; NL82TRIO0786675837. Als je dat doet vinden we het ook leuk als je je (e-mail) adresgegevens invult zodat we contact kunnen houden met je. Maar als je daar geen behoefte aan hebt is dat natuurlijk ook goed.
Alvast heel hartelijk bedankt en heel graag tot snel bij een van onze voorstellingen.


HULP

Met hulp van een klein team doen we (Anke en Vimala) alles zelf. Natuurlijk het maken en spelen van de voorstellingen, maar ook heel veel andere klussen daaromheen. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Omdat we geen geld hebben om extra mensen te betalen zijn we op zoek naar vrijwilligers uit Amsterdam die ons zouden kunnen helpen met het (per wijk) promoten van de voorstellingen, met het inladen, uitladen en sjouwen van onze decors en met andere hand- en spandiensten. Ook afhankelijk van waar je zelf zin in en tijd voor hebt. Als je mee komt doen, hoor je bij het gezellige team van Het Kleine Theater en krijg je natuurlijk vrij toegang tot de voorstellingen. Als je interesse hebt, vul dan het onderstaande contactformulier in. 

Ik geef me op

Naam
E-mailadres
Onderwerp
Bericht